„Sportul ne aduce împreună”. Mastercard România împreună cu cei mai talentaţi sportivi români susţin viitorii sportivi ai României. Procesatorul de plăţi anunţă beneficii pentru noi clienţi

Autor: Robert Manea 20.04.2022

Procesatorul de plăţi Mastercard România anunţă un program de sprijin pentru sportul din România şi noi beneficii pentru posesorii de carduri.

În cadrul campaniei naţionale „Sportul ne aduce împreună”, clienţii Mastercard au avut parte de experienţe VIP la marile competiţii sportive din lume: UEFA Champions League, Roland Garros, Cupa Mondială FIBA 3x3.

Până pe 15 mai, noii posesori de carduri pot câştiga 15 cutii cu produse în ediţie limitată, printre care se numără tricouri cu autograf, replici după trofeul Ligii Campionilor sau mingi de fotbal în ediţie specială şi carduri prepaid care pot fi folosite în ţară sau în străinătate, în cadrul reţelei de acceptare Mastercard.

Mastercard România se află în parteneriat cu şapte sportivi români din tenis, fotbal şi baschet: Horia Tecău, Jaqueline Cristian, Ianis Hagi, Teodora Meluţă, Radu Drăguşin, Anca Stoenescu şi Vlad Moldoveanu.

Totodată, brandul devine partener al Clubului Sportiv Universitar A.S.E şi sprijină programul de pregătire a echipei masculine de baschet U16.