Tribe Lifestyle. Doi fraţi au deschis în Craiova o cafenea de specialitate ca să aducă acasă gustul cafelei din Bucureşti: Vrem să creăm o comunitate aici!

Autor: Alina-Elena Vasiliu 21.04.2022

Mixul de cafea de specialitate, design, muzică şi atmosferă au stat la baza deschiderii Bad Habits, o cafenea din Craiova concepută să fie neconvenţională. Aşa o descriu Vlad şi Răzvan Drinceanu, doi fraţi de 26, respectiv 28 de ani.

„Am vrut să creăm un concept care atrage atenţia din toate punctele de vedere şi care să fie orientat spre viitor. Din prima clipă în care păşeşti în interior, îţi dai seama că lucrurile nu sunt tratate convenţional din punct de vedere estetic. Ne adresăm în mare parte tinerilor şi celor ce caută produse artizanale, însă zilnic ne calcă pragul şi persoane în vârstă sau de aceeaşi vârstă cu părinţii noştri, care apreciază cafeaua pe care o preparăm. Specific acestui loc cred că este imaginea de ansamblu, mai exact cafeaua de specialitate, de la cele mai bune prăjitorii din Europa şi din România, designul, muzica hiphop/ rnb, barista-ul şi oamenii ce împărtăşesc aceleaşi valori şi principii de viaţă. Etica mai exact“, povestesc cei doi tineri.