Start-up-ul local Bunnyshell a ajuns la investiţii totale de aproape 6 milioane de euro. Obiectivul actual este extinderea în SUA

Autor: Ioana Nita 22.04.2022

Start-up-ul local Bunnyshell, care a dezvoltat o platformă de Environment-as-a-Service (EaaS), a ajuns la investiţii totale de aproape 6 milioane euro, în condiţiile în care a anunţat recent obţinerea unei noi runde de investiţii în valoare de 4 milioane de dolari (3,7 mil. euro). Finanţarea a fost atrasă de la fondurile locale Early Game Ventures (EGV) şi RocaX Ventures şi va fi alocată în principal pentru extinderea companiei pe piaţa din SUA.

Prin dezvoltarea unei platforme Environment-as-a-Service (EaaS), Bunnyshell creează replici identice cu mediile de producţie ale aplicaţiilor, indiferent cât de complexe sunt arhitectura şi serviciile utilizate în acea aplicaţie. Platforma creează automat noi medii de testare cu fiecare pull request ca parte din procesul de dezvoltare şi lansare a aplicaţiilor în cloud.

Dezvoltarea pe zona de Environment-as-a-Service este parte din evoluţia platformei. Bunnyshell a oferit încă de la început Environment-as-a-Service pentru producţie, iar acum oferă şi pentru partea de dezvoltare şi testare. Obiectivul de business al Bunnyshell la nivel global este să devină principalul jucător pe categoria de Environment-as-a-Service printr-o extindere care continuă astfel în Statele Unite.