Un salariu pe zi. Un manager de birou câştigă, în medie, 800 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 27.04.2022

Un angajat pe poziţia de manager de birou (office manager) are un salariu care ajunge, în medie, la 800 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Atribuţiile şi responsabilităţile managerului de birou includ programarea întâlnirilor, administrarea echipamentelor necesare în un birou, întâmpinarea vizitatorilor şi furnizarea de asistenţă administrativă angajaţilor.

 
”Anunţurile active pe BestJobs pentru rolul de office manager indică faptul că angajatorii caută candidaţi cu set extins de abilităţi. În timp ce specificul companiei va defini lista de sarcini zilnice de la caz la caz, un astfel de candidat trebuie să fie proactiv, să aibă spirit de echipă şi, de asemenea, să fie un bun planificator şi organizator şi să deţină bune abilităţi de comunicare. Experienţa este necesară, iar office managerii pot accesa joburi cu salarii de 800 de euro net, în medie, oferta salarială putând varia de multe ori în funcţie de regiune şi industria în care activează angajatorul”, spune Andrei Frunză, CEO, BestJobs. 
 
 
Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: tichete de masă, dezvoltare profesională şi persoană, decontare transport şi bonusuri de sărbători. 
 
În prezent, 370 de posturi vacante pentru poziţia de office manager sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Suceava şi Timişoara.