Igor Onuţa, grupul lituanian Apex Alliance în România: Primul trimestru a fost bun, cu grad mediu de peste 70% pe toate hotelurile, dar ne afectează impredictibilitatea, nu putem face previziuni pe termen mediu

Autor: Mirabela Tiron 28.04.2022

♦ Grupul operează în Capitală cinci hoteluri, cu o capacitate de peste 1000 de camere ♦ Hotelul Marmorosch Bucharest a avut grad de ocupare de peste 60% în T1/2022.

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori litua­nieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, care deţine pe piaţa locală cinci hoteluri, a operat cu un grad mediu de ocupare de peste 70% în primul trimestru din acest an, potrivit oficialilor companiei.

„Acest prim trimestru este un trimestru al speranţei, am avut un grad mediu de ocupare de peste 70% la hotelurile noastre. Suntem încă sub nivelul din 2019 dar am avut o creştere în buget. Februarie şi martie au fost peste aşteptările noastre, am avut o creştere cu 20%-25% la afaceri, aşa cum am bugetat pentru acest an“, a declarat pentru ZF Igor Onuţa, coordonatorul opera­ţiu­nilor şi reprezentantul legal al Apex Alliance în România.