Intertranscom, un producător de plasă sudată din Bacău, a urcat spectaculos la 1,7 mld. lei cifră de afaceri în 2021, aproape dublu faţă de 2020. Profitul a crescut de peste patru ori faţă de 2020, până la 174,8 milioane de lei, o marjă netă de 10%

Autor: Alina-Elena Vasiliu 29.04.2022

Anunţurile recente de pe pagina de Facebook a companiei arată că aceasta se află în căutare de angajaţi, de la lucrători comerciali la şoferi de TIR, gestionari în depozit, mecanici, electricieni, stivuitorişti.

Intertranscom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău, aproape şi-a dublat cifra de afaceri în 2021, ducând rezultatul la 1,7 miliarde de lei, în vreme ce profitul a crescut de peste patru ori faţă de 2020, până la 174,8 milioane de lei, arată cele mai recente date publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Cu acest nivel spectaculos al afacerilor, Intertranscom, deţinută de antreprenorul Ioan Teslaru, se situează practic peste re­zultatul din 2020 al Holcim România, cel mai mare producător de materiale de con­struc­ţii cu activitate pe piaţa locală după cifra de afaceri. Rezultatele Holcim pentru 2021 nu au fost însă publicate deocamdată şi nici cele ale altor companii care ar putea să se con­cureze pentru prima poziţie în clasament.