Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Anca Pop, fondatoare, La Terre Cosmetics: Nu am avut dificultăţi în business pentru că sunt femeie, cred că toată lumea are provocări în viaţa profesională

Autor: Ramona Cornea 01.05.2022

Anca Pop, fondatoarea laboratorului de cosmetice La Terre Cosmetics din Reghin, spune că nu a avut dificultăţi în business pentru că este femeie şi adaugă că toată lumea are provocări în viaţa profesională, indiferent de gen.

”Cred că orice femeie are provocări în viaţa profesională, mai ales când poartă mai multe pălării, aceea de soţie, de mama, de antreprenor, dar cred că aceste roluri sunt foarte importante şi cred că se găseşte în final un echilibru perfect între ele. Bineînţeles că asta poate însemna mai puţine ore de somn, mai puţin shopping, orele de salon sunt reduse, dar succesul înseamnă sacrificii şi ţine de fiecare cât de departe este dispus să meargă”, a declarat Anca Pop în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Anca Pop este de profesie farmacist şi este specialistă în cosmetologie şi dermofarmacie. După ce a lucrat şapte ani ca farmacist, a intrat în antreprenoriat, în producţia de produse cosmetice, iar astăzi conduce un business pe care el l-a construit în plină pandemie şi pe care l-a lansat oficial în luna februarie a acestui an.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un fragment din interviul acordat de Anca Pop, fondatoarea laboratorului de cosmetice La Terre Cosmetics, în cadrul emisiunii de business Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.