Antreprenorii debutanţi pot lua credit de 50.000 euro prin programul Startup Studio by Factory, lansat de Raiffeisen

Autor: Roxana Rosu 02.05.2022

Antreprenorii aflaţi la început de drum se pot înscrie în perioada 2 – 20 mai în programul Startup Studio by Factory, lansat de Raiffeisen Bank, în cadrul căruia ideile de business sunt dezbătute alături de mentori şi specialişti pentru a avea cele ai mari şanse la finanţare.

La finalul programului, antreprenorii cu cele mai bune idei de afaceri pot obţine un credit de până la 50.000 de euro. La prima ediţie a programului au participat 144 de antreprenori şi peste 50 de mentori.  

Partenerul alături de care Raiffeisen Bank va implementa modulul educaţional este Impact Hub Bucharest.

„Anul acesta, ne dorim să le oferim participanţilor din Startup Studio by Factory o experienţă completă, care să îi pregătească pentru călătoria pe care o vor începe în antreprenoriat. Toate cele trei module au fost special conturate astfel încât participanţii să deprindă cunoştinţele necesare pentru a-şi construi un plan de afaceri solid şi pentru a identifica în mod corect cele mai bune oportunităţi de dezvoltare pentru business-ul lor. Ne bucurăm sa avem alaturi echipa Impact Hub Bucharest şi să sprijinim împreună antreprenorii cu potenţial şi cu idei inovatoare”, a declarat Raluca Nicolescu, Director lMM Raiffeisen Bank.