Anchor Grup, proprietarul Bucureşti Mall Vitan şi Plaza România, va construi un nou complex rezidenţial în Bucureşti, în zona Dristor/Vitan, în urma unei investiţii de 40 milioane de euro

Autor: Roxana Rosu 03.05.2022

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din România, va construi un nou complex rezidenţial în Bucureşti, Select Residences, în zona Dristor/Vitan, în urma unei investiţii planificate de 40 milioane de euro.

Aproximativ jumătate din valoarea investiţiei este acoperită printr-o finanţare de la Libra Internet Bank, banca parteneră în dezvoltarea proiectului.

Situat pe Calea Dudeşti, lângă InCity Residences, complexul va include 347 de apartamente cu suprafeţe cuprinse între 63 şi 246 mp construiţi şi terase de până la 37 mp.

"Am avut o experienţă de succes cu dezvoltarea InCity Residences şi Pallady Towers, aşa că am ales să continuăm să investim în segmentul rezidenţial, care are un mare potenţial, în condiţiile în care numărul locuinţelor livrate, dar şi al celor vândute în Capitală este pe un trend ascendent în ultimii ani. Complexul Select Residences este destinat profesioniştilor care lucrează în corporaţii sau au propriile afaceri şi care apreciază conceptele urbane premium, precum şi  familiilor active”, declară Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administraţie al Anchor Grup şi membru al Consiliului de Administraţie al Shopping MallDova.

Proiectul se întinde pe o suprafaţă de 8.500 mp de teren şi va avea aproximativ 47.000 mp construiţi, cu tot cu subsol, iar fiecare dintre cele trei clădiri are o înălţime de S+P+10E+Duplex. Complexul oferă, de asemenea, spaţii verzi, precum şi o parcare subterană care conectează toate cele trei clădiri.

Anchor Grup a demarat deja construcţia şi estimează că acesta va fi livrat în a doua parte a anului 2024.