Florin Lăzărescu, fondator al Clinicii Trident din Capitală: „Prioritatea acestui an este consolidarea şi obţinerea unui randament cât mai bun al noului punct de lucru.“. Clinica Trident, specializată în stomatologie, a încheiat 2021 cu aproape 15 mil. lei, plus 26%

Autor: Georgiana Mihalache 05.05.2022

♦ Pentru 2022, targetul companiei este de creştere cu 20% faţă de anul trecut, susţinut de primele trei luni din an ♦ Recent, Clinica Trident a inclus o nouă gamă de servicii pentru estetica facială, alături de cele dentare.

Clinica stomatologică Trident, cu două unităţi în Bucureşti - în zonele Cotroceni şi Herăstrău, ţinteşte afaceri cu 20% mai mari în 2022 faţă de anul trecut, ceea ce ar duce businessul la peste 17 mil. lei, din calculele ZF pe baza datelor companiei.

„Anul 2021 a fost un an bun, în care businessul şi-a arătat maturitatea şi tendinţa de creştere constantă. Am marcat 20 de ani de la primul cabinet deschis. Cu toate că a fost un an marcat în continuare de efectele pandemiei, existând reprogramări de ultim moment, predictibilitatea şi stabilitatea au fost mai mari. Acesta este unul dintre motivele creşterii pe care o vedem în anul 2021, anul 2020 fiind grevat de o perioadă de inactivitate. Un alt factor este deschi­derea în trimestrul IV a unui nou punct de lucru, în zona Herastrău, care încă din primele luni de activitate a început să genereze încasări“, a spus pentru ZF medicul Florin Lăzărescu, fondatorul clinicii dentare Trident.

Recent, Trident a intrat pe o nouă nişă de piaţă - estetica facială, pentru pacienţii care urmează intervenţii dentare complexe, care pot modifica estetica feţei. „Dorinţa noastră este de a ne păstra în acelaşi spectru profesionist prin includerea în echipa noastră a unui medic specialist în chirurgie plastică şi estetică.“