BCR extinde oferta servicii non-bancare George pentru afaceri şi include cardurile de beneficii extrasalariale Edenred în portofoliul de produse care pot fi accesate de companii din aplicaţie

Autor: Roxana Rosu 05.05.2022

Banca Comercială Română continuă extinderea serviciile oferite pe platforma George pentru afaceri către produse non-bancare şi anunţă un parteneriat cu Edenred, furnizor de tichete de servicii preplătite, prin care companiile au acces direct la beneficii extrasalariale pentru angajaţi.

Începând din această lună, antreprenorii care utilizează George pentru afaceri pot accesa din magazinul online produsele oferite de Edenred (Card Ticket Restaurant, Card Cadou, Card Cultural şi Card Vacanţă).

„Edenred este un partener recunoscut pentru serviciile cu valoare adaugată pe care le oferă clienţilor, iar colaborarea noastră se bazează pe dorinţa comună de a facilita accesul antreprenorilor la soluţii de optimizare şi îmbunătăţire a businessului. Disponibilitatea soluţiilor de beneficii pentru angajaţi în magazinul online George pentru afaceri înseamnă extinderea serviciilor non-bancare, dar şi preocuparea constantă pentru cele 120.000 de companii înrolate în platformă, la 6 luni de la lansare”, a declarat Petruţ Lixandru, Şef Departament Canale Digitale de Distributie, BCR.

Pentru achiziţia  produselor Edenred din magazinul online George pentru afaceri, utilizatorii completează un set de informaţii, iar un consultant Edenred definitivează tranzacţia printr-un apel telefonic.