Compania de brokeraj în asigurări Otto Broker vine cu un proiect pe piaţa asigurărilor prin care persoanele fizice îşi pot recupera banii rămaşi la City Insurance în 7 zile

Autor: Mircea Nica 05.05.2022

Compania de brokeraj în asigurări Otto Broker a lansat un proiect pe piaţa asigurărilor din România prin care oferă posibilitatea recuperării în 7 zile a banilor rămaşi la City Insurance, cu ajutorul agenţiilor Otto Broker din toată ţara sau online, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei. Campania se adresează persoanelor fizice, cu polie RCA pentru autoturisme şi motociclete, care pot beneficia de acest program dacă încheie o nouă poliţă RCA pe12 luni prin Otto Broker.

„Proiectul „Recuperează-ţi în 7 zile banii rămaşi la City Insurance” a plecat de la feedback-urile primite în ultimele săptămâni de la clienţi şi colegii noştri din prima linie. Am creat într-un timp extrem de scurt  o iniţiativă unică pe piaţa asigurărilor din România în contextul în care pentru mulţi clienţi data de 11 mai vine cu multe necunoscute. Clienţii au dreptul să recupereze de la FGA banii pentru perioada de asigurare rămasă. Procedurile nu sunt foarte complicate, însă datorită volumului foarte mare de solicitări nu se oferă incă un termen clar legat de momentul în care se vor procesa cererile sau de momentul în care se vor face efectiv plăţile”, declară Victor Şraer, CEO al Otto Broker.

Programul se adresează clienţilor persoane fizice, cu poliţe RCA pentru autoturisme şi motociclete, care trebuie să furnizeze brokerului o împuternicire în baza căreia compania face aceste demersuri pentru ei, precum şi documentele solicitate de FGA sau necesare pentru validarea dosarului: copie CI, copie talon, copie poliţă veche City Insurance, cerere de plată FGA şi un cont IBAN valabil. Clienţii care doresc să beneficieze de această campanie de recuperare în 7 zile a banilor rămaşi la City Insurance au la dispoziţie agenţiile Otto Broker din ţară, în care un consultant furnizează toate explicaţiile şi calculele necesare şi îi ajută cu completarea şi depunerea documentelor pe loc.

Brokerul îşi asumă astfel preluarea dosarelor, subrogându-se în drepturi pentru a recupera sumele de la FGA şi asumându-şi riscurile legate de eventuale calcule incorecte sau dosare incomplete, precum şi riscul legat de termenul incert de recuperare al acestor sume.