Nordis Group: Analizăm posibilitatea de a crea câte un ansamblu în toate zonele turistice importante

Autor: Roxana Petrescu 09.05.2022

♦ Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium fondat de omul de afaceri Emanuel Poştoacă, îşi evaluează portofoliul de proiecte aflat acum în dezvoltare la 617 milioane de euro, planul pe termen mediu fiind „plantarea“ a  câte unui ansamblu în toate zonele turistice importante ale României.

„În prezent, Nordis Group are 4 şantiere în lucru. Vorbim despre proiectele Nordis Mamaia, Nordis Sinaia, Nordis Braşov şi Nordis View Bucuresti, pe lângă cele finalizate Nordis Herăstrău Park şi clădirea de referinţă Nordis Primăverii (fina­li­zat în 2021)“, spune Daniel Penciuc, director de strategie şi comunicare în cadrul Nordis Group.

Potrivit acestuia, ansamblul hotelier şi rezi­denţial Nordis Mamaia este cea mai mare dez­voltare din România, iar hotelul din cadrul  proiec­tului repre­zintă cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală şi de Est.

„Ansamblul cuprinde 712 de camere de hotel şi 620 apartamente rezidenţiale în etapa 1 a pro­iec­tului şi pregătim livrarea anul acesta. În cea de-a doua etapă pe care o dezvoltăm şi a cărei fundaţie este gata în prezent se vor regăsi 1.160 de apartamente de vacanţă şi multiple servicii şi facilităţi de 5 stele. La final, ansamblul va reprezenta un mic oraş – Nordis City – unde se vor regăsi: SPA de 3.200 de metri pătraţi, plajă proprie de 26.000 de metri pătraţi, 12 restaurante şi cafenele, piscine exterioare, sală polivalentă cu peste 1.000 de locuri, spaţii comerciale, cazinou premium, cinema VIP, servicii de valet parking, curăţenie şi room service.“