Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Carmen Cojan, fondatoare, Ghiduşel: Sunt două grupuri de beneficiari la Ghiduşel - copiii din grupa de vârstă 0-3 ani şi părinţii, factorii de decizie

Autor: Ramona Cornea 10.05.2022
Carmen Cojan, fondatoarea Ghiduşel, un centru educaţional pentru copii şi bebeluşi cu vârste între zero şi trei ani, afirmă că sunt două grupuri de beneficiari la Ghiduşel - copiii din grupa de vârstă 0-3 ani şi părinţii, factorii de decizie. 
 
”Sunt două grupuri de beneficiari: cei principali, care sunt copiii din grupa de vârstă 0-3 ani, care cumva nu sunt neapărat familiarizaţi cu această formă de educaţie organizată şi care sunt în stadii diferite de dezvoltare cognitivă, emoţională. Şi cea de a doua grupă de beneficiari este reprezentată de părinţi, factorii de decizie, care îşi dau seama tot mai mult de importanţa prezenţei lor în primii ani de viaţă ai copilului şi de valorificarea educaţiei timpurii”, a declarat Carmen Cojan în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.
 
Carmen Gojan este specialist în educaţie timpurie, educaţie parentală, puericultură consiliere educaţională şi de familie şi este formator acreditat la Ministerul Educaţiei. De asemenea, este mamă, a absolvit studii în domeniul psihologiei şi al educaţiei şi astăzi organizează ateliere care oferă îndrumare şi suport părinţilor aflaţi la început de drum.
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un fragment din interviul acordat de Carmen Cojan, fondatoarea Ghiduşel, în cadrul emisiunii de business Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.