Conferinţa ZF/CEC Bank Investiţi în România, Sibiu. Pentru perioada următoare antreprenorii trebuie să fie raţionali şi pragmatici în maniera în care îşi conduc businessurile

Autor: Răzvan Botea 10.05.2022

Antreprenorii trebuie să fie raţionali şi pragmatici în maniera în care îşi conduc businessurile şi în acelaşi timp să caute oportunităţile, a spus Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank, în cadrul conferinţei ZF Investiţi în România, care a avut loc în Sibiu.

„Îndemnul pentru perioada următoare este să fim foarte raţionali şi foarte pragmatici cu ceea ce urmează să facem, atât în viaţa personală, cât şi maniera în care conducem businessurile. Vedem cum reuşim să căutăm diferite oportunităţi. Mă bucură faptul că văd antreprenorii noştri care caută din tot acest context şi oportunităţile care pot fi speculate în sensul pozitiv al cuvântului“, a spus Bogdan Neacşu.

Ziarul Financiar, cu sprijinul CEC Bank, a organizat la Sibiu conferinţa ZF Investiţi în România. În cadrul acesteia, speakerii evenimentului, unii dintre cei mai mari investitori din industria în care activează, au vorbit despre cum arată economia locală în 2022 şi despre cum facem ca economia să meargă mai departe în noile condiţii de piaţă.

Citiţi pe larg declaraţiile speakerilor evenimentului în ediţia Ziarului Financiar de miercuri 11 mai.