Agricover lansează proiectul Agrinnovator, un grup de lucru pentru viitorul agriculturii româneşti sustenabile şi performante

Autor: Robert Manea 10.05.2022

Agricover, lider de piaţă în agribusiness din România, lansează Agrinnovator, un proiect ce urmăreşte identificarea direcţiilor de inovare în agricultura viitorului.

Agrinnovator este un grup de lucru ce are menirea de a promova crearea cunoştinţelor referitoare la tehnologiile agriculturii de mâine, aprofundând două direcţii principale de lucru: transformarea digitală a agriculturii şi agricultura eco-bio-regenerativă.

Proiectul a fost lansat, astăzi, la Conferinţa Naţională a programului „Tineri Lideri pentru Agricultură” unde au participat tineri absolvenţi şi peste 200 de fermieri din Clubul Fermierilor Români.

„În continuarea programului de formare Tineri Lideri pentru Agricultură, organizat de Clubul Fermierilor Români şi susţinut de Agricover, ne-am propus să investim în entuziasmul, energia şi cunoştinţele practice ale acestor tineri valoroşi pentru a lucra pe diferite teme care vin să pregătească viitorul agriculturii româneşti sustenabile şi performante.” a declarat Liviu Dobre, Director General Agricover Holding.

Proiectul îi vizează pe tinerii fermieri pregătiţi să ducă agricultura românească la următorul nivel de dezvoltare şi performanţă prin expunerea de soluţii şi tehnologii agricole internaţionale.