Vlad Teodorescu, managing partner al clinicilor Donna Medical Center din Bucureşti: „La vară deschidem o clinică de recuperare medicală“. Afacerile clinicilor au crescut cu 15% în primul trimestru din acest an

Autor: Mirabela Tiron 11.05.2022

♦ Businessul a fost înfiinţat în 2011 de către Elena Claudia Teodorescu, medic radiolog specializat în imagistica sânului.

Donna Medical Center, un business înfiinţat în 2011 de către Elena Claudia Teodorescu, medic radiolog specializat în imagistica sânului, a finalizat primul trimestru din acest an cu afaceri mai  mari cu 15% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit oficialilor companiei.

„Primele trei luni ale acestui an au fost foarte bune pentru clinicile Donna Medical Center, cu o creştere de 15% în cifra de afaceri faţă de anul 2021, în timp ce numărul de pacienţi a crescut cu peste 10%. Supraspecializarea medicilor împreună cu dotările de ultima generaţie par o reţetă sigură şi care funcţionează pentru creşterea constantă a clinicilor Donna Medical Center, întrucât din ce în ce mai mulţi pacienţi s-au săturat să meargă din doctor în doctor fără să primească o opinie de expert, în care să se poata încrede şi astfel apelează la clinici specializate“, a declarat pentru ZF Vlad Teodorescu, managing partner al Donna Medical Center. Printre serviciile medicale pe care le oferă cele două clinci se numără cele de  ginecologie, alergologie, cardiologie, chirurgie, dermato­logie, endocrinologie, gastroenterologie, medicină internă, oncologie şi radioterapie. Serviciile medicale pentru femei, ginecologie sau pentru patologii ale sânului, reprezintă o nişă pe care au pariat mai multe clinici private de pe piaţa locală.