GambIT Digital, companie de servicii de consultanţă fintech, îşi relochează birourile în clădirea Globalworth Square şi vizează dublarea numărului de angajaţi în 2022

Autor: Roxana Rosu 11.05.2022

GambIT Digital,  companie de servicii de consultanţă fintech, îşi relochează birourile în clădirea Globalworth Square, după ce a încheiat un contract de închiriere pe o perioadă de 5 ani, începând din septembrie 2022.

”Creşterea pare să fie provocarea numărul unu pentru companiile din domeniul tehnologiei, în special pe piaţa fintech. Obiectivul nostru principal pentru 2022 este de a menţine recordul nostru de creştere de +100% faţă de anul precedent în privinţa veniturilor şi a numărului de angajaţi, pentru al patrulea an consecutiv. Mutarea sediului GambIT Digital în Globalworth Square este o decizie-cheie strategică pentru 2022 şi anii următori - nu numai că avem flexibilitatea care este necesară, dar simţim de asemenea că echipa Globalworth este implicată activ în obiectivele noastre”, a declarat Nicolae Roşu, Chief Executive Officer, GambIT Digital.

Compania va continua să se dezvolte şi să ofere în continuare oportunităţi personalizate de digital gambit prin utilizarea tehnologiilor revoluţionare, a inovaţiilor AI şi a cunoştinţelor de domeniu.