10 startup-uri de tehnologie au ajuns în etapa post-accelerare a programului InnovX-BCR şi îşi vor prezenta ideile în faţa unor executivi de top. ”Au doar 60 de secunde la dispoziţie în liftul clădirii BCR The Bridge, şi 5 minute de Q&A ca să arate ce îi diferenţiază în piaţă”

Autor: Roxana Rosu 13.05.2022

Prima grupă InnovX-BCR de anul acesta, Start-ups, formată din 10 firme de tehnologie cu cifră de afaceri sau finanţare atrasă între 50.000 de euro şi 500.000 de euro, a ajuns în etapa de post-accelerare după ce au parcurs un Bootcamp de pregătire de şase săptămâni.

În această etapă, vor primi feedback din partea unei echipe de executivi de top în cadrul Elevator Pitch. Această etapă va avea loc luni, 16 mai, la sediul BCR din clădirea The Bridge (Bucureşti), şi poate fi urmărită live pe LinkedIN şi Facebook BCR.

Cele 10 companii de tehnologie aflate la început de drum au doar 60 de secunde la dispoziţie în liftul clădirii BCR The Bridge, şi 5 minute de Q&A, să îşi prezinte businessurile şi care  . Următoarea etapă, evenimentul Demo Day, pe 15 iunie, este momentul în care antreprenorii îşi vor prezenta afacerea în faţa potenţialilor investitori.

"Start-upurile din acceleratorul InnovX-BCR ne surprind constant prin soluţiile inovatoare pe care le propun, dar şi prin pasiunea şi dorinţa antreprenorilor de a creşte. Bootcamp-ul este etapa care îi pregăteşte pentru a face pasul următor în accelerarea afacerii lor, iar pentru noi, Elevator Pitch este o oportunitate de învăţare şi transfer de expertiză. Trecând prin experienţa InnovX-BCR, start-up-urile sunt mai pregătite în faţa provocărilor unei runde de finanţări şi antrenate pentru dezvoltarea unor businessuri sustenabile, ce vor contribui, pe termen lung, la o nouă dinamică a mediului antreprenorial de tehnologie din România”, a declarat Ana-Maria Creţu, Coordonator Programe Start-ups  BCR.