Un salariu pe zi. Un specialist în managementul riscului câştigă, în medie, 1.200 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 16.05.2022

Un specialist în managementul riscului are un salariu care ajunge, în medie, la 1.200 de euro net pe lună, conform datelor oferite de platforma de recrutare online BestJobs.

„Numărul mare de poziţii deschise pe BestJobs pentru specialist în managementul riscului ne indică faptul că există un interes crescut din partea companiilor pentru a-şi asigura afacerile. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută absolvenţi de studii economice, cu cunoştinţe de managementul riscului, piaţă, servicii financiare şi bancare şi cu experienţă în business, de preferat în mediul bancar/ asigurări/servicii creditare. Sunt necesare şi cunoştinţe de limba engleză, franceză sau germană, la nivel avansat. Cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziţii o regăsim în Timişoara şi Bucureşti, iar propunerea salarială medie este de 1.200 euro pe lună“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs. 

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: tichete de masă, bonusuri anuale, asigurare medicală privată, zile de concediu suplimentare şi tichete de vacanţă.

În prezent, 764 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în managementul riscului sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti şi Timişoara.