(P) Conferinţa de business John Maxwell la Cluj redefineşte leadership-ul. Cum poţi fi lider oriunde, oricum

Autor: Publicitate 18.05.2022

Managerii, antreprenorii şi tinerii profesionişti sunt aşteptaţi pe 16 iulie în Cluj-Napoca, la conferinţa „Leading from the heart”, susţinută de expertul mondial în business şi leadership Dr. John C. Maxwell. Mediul de afaceri din România este provocat să regândească, în contextul post-pandemic şi al incertitudinii economice şi sociale, felul în care managementul echipelor şi al oamenilor poate deveni soluţia pentru un business eficient.

Autor a peste 70 de cărţi, vorbitor internaţional şi business coach, Maxwell va aduce împreună pe toţi cei interesaţi de leadershipul autentic. Maxwell lucrează de peste 40 de ani cu liderii de business din cele mai de succes companii din lume, incluse în topul Fortune 500. Filosofia lui a schimbat felul în care managerii înţeleg să-şi conducă echipele şi să-şi dezvolte întreg potenţialul de creştere, insistând că scopul unui adevărat lider este, în primul rând, să-i pună în valoare pe ceilalţi. „Leadershipul nu are legătură cu titlul, poziţia sau cu locul tău în organigrama companiei, ci este despre cum poţi influenţa viaţa altei persoane”, precizează autorul.

Ne bucurăm că John Maxwell a acceptat invitaţia noastră de a discuta cu mediul de afaceri românesc. Cărţile lui au influenţat generaţii întregi de antreprenori şi manageri din toata lumea şi, personal, m-au inspirat să devin un lider mai bun pentru echipele mele” a declarat Lucian Mustaţă, antreprenor şi preşedinte al Asociaţiei Note about Life.

Cluj-Napoca a fost votat cel mai business-friendly oraş din România, şi numărul 8 din Europa, conform indexului Emerging Europe Business City din 2021. Este, de asemenea, in topul celor mai inovative oraşe europene, atrăgând afaceri şi profesionişti din industrii cu potenţial ridicat de dezvoltare economică. În oraşul cu cel mai mare număr de absolvenţi din sectorul IT&C şi unul dintre cele mai puternice centre universitare din ţară, conferinţa Leading from the Heart se adresează în mod special tinerilor antreprenori şi studenţilor de la facultăţile de profil.

Ȋn contextul post-pandemic actual, temele abordate de Maxwell sunt cu atât mai relevante pentru mediul de business din România, care luptă să păstreze şi să motiveze angajaţii. Leading from the Heart este conceput ca un spaţiu de învăţare şi networking, o oportunitate deopotrivă pentru persoanele din top & middle management, cât şi pentru cei aflaţi la începutul carierei.

Programul evenimentului:

9:00 – 10:00 – Recepţia participanţilor

10:00 – 11:00 – Prima sesiune: John C. Maxwell

11:00 – 11:30 – Pauză de cafea

11:30 – 13:30 – A doua sesiune: John C. Maxwell

14:00 – 15:00 – (bilete VIP) Prânz şi photo opportunity cu John C. Maxwell

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care vor să îşi dezvolte abilităţile de leadership şi să inspire echipe, antreprenori şi manageri. Biletele pot fi rezervate pe site-ul evenimentului: www.leadingfromtheheart.info.

Leading from the Heart este un eveniment marca HeartBeats Events, organizat de Asociaţia Note About Life, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Judeţean Cluj-Napoca.

Asociaţia Note about Life este fondată în anul 2014 de Lucian Mustaţă, programator IT şi antreprenor bucureştean. În ultimii ani, organizaţia a derulat o serie de proiecte sociale dedicate copiilor şi tinerilor provenind din medii defavorizate, iar din 2018 a lansat brandul HeartBeats Events. Ca tânăr crescut în sistemul public de protecţie a copilului, Lucian îşi doreşte ca, prin programele asociaţiei, să inspire tinerele generaţii să îşi dezvolte potenţialul şi să devină actori activi în dezvoltarea oraşelor în care trăiesc.

Parteneri: Maxwell Leadership România, Business Days, Cluj Arena, EQUIP România, OM

Sponsori: Noodle Pack, Ada Coni, SeatBelt, Sun Leader

Parteneri media: Cluj Business, Ziarul Financiar, Bizz Club, Re-Patriot, DeBizz, The Bizz Magazine, Revista Progresiv, Empowered Living Romania, Lead Impact, Lideri de Mâine