VIDEO. 3,2,1 start, ai microfonul şi 60 de secunde la dispoziţie, poţi să atragi atenţia unui CEO al unei mari corporaţii sau a unui investitor? Urmăriţi un rezumat video de 11 minute - cum s-au descurcat cele 10 start-up-uri selectate de acceleratorul InnovX BCR în provocarea “elevator pitch”

Autor: Adrian Seceleanu 17.05.2022

Prima grupă de start-up-uri selectată de acceleratorul InnovX-BCR în acest an, formată din 10 firme de tehnologie cu cifră de afaceri sau finanţare atrasă între 50.000 de euro şi 500.000 de euro, care a ajuns în etapa de post-accelerare după ce a parcurs un Bootcamp de pregătire de şase săptămâni, a avut de trecut săptămâna aceasta o provocare care a fost trăită la maximum de echipe, mai ales după cei doi ani de pandemie şi nesfârşite întăâlniri online: un pitch susţinut offline, şi nu oricum, ci într-un lift din clădirea de birouri în care se află echipa de management a BCR, transmis live într-un board room unde audienţa era formată din 11 lideri din business, în frunte chiar cu CEO-ul BCR, Sergiu Manea.

Cum au trecut cele zece start-up-uri de această provocare, urmăriţi în clipul ataşat. Pentru un rezumat al evenimentului şi al principalelor declaraţii, citiţi acest articol.