Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Ilinca Szekely, fondatoare, Atelier Dulce Amărui: Încă din facultate eram un mic antreprenor, mi-a plăcut să-mi gestionez eu singură bani, să mi-i fac singură

Autor: Ramona Cornea 19.05.2022

linca Szekely, fondatoarea Atelierului Dulce Amărui, un laborator în care lucrează prăjituri vegane, afirmă că a avut un simţ antreprenorial încă din facultate, i-a plăcut să-şi câştige singură banii.

”Eu ca şi studii am terminat Facultatea de Medicină, cu totul altceva faţă de ce fac acum. Pot să spun că încă din facultate eram un mic antreprenor, mi-a plăcut să-mi gestionez eu singură bani, să mi-i fac singură, să nu fiu dependentă de părinţi, de nimeni. Am avut un mic business cu flori, însă pe la sfârşitul verii în 2019 am renunţat la partea de flori pentru că începusem deja să tatonez terenul acesta cu prăjiturile raw vegane, am văzut că îmi place din ce în ce mai mult şi am văzut că ia amploare şi mi se potriveşte. Am văzut o posibilitate de business din treaba asta. Am zis că acesta este drumul pe care îl iau, este tot o latură artistică a mea. Nu simt că muncesc şi mă bucur foarte mult când văd că oamenii sunt bucuroşi şi apreciază munca mea de acum”, a declarat Ilinca Szekely în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Ilinca Szekely a intrat în antreprenoriat din dorinţa de a oferi celor dragi prăjituri sănătoase, iar ulterior şi-a transformat pasiunea în business. Astăzi conduce un laborator în care lucrează prăjituri vegane, cu vânzări de peste 1 milion de lei anual. Dulce Amărui este un atelier de prăjituri organice fără lactoză, zahăr sau gluten.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un fragment din interviul acordat de Ilinca Szekely, fondatoarea Atelierului Dulce Amărui, în emisiunea Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.