Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Ilinca Szekely, fondatoare, Atelier Dulce Amărui: Urmează să mai deschidem o cofetărie, iar costurile sunt destul de mari

Autor: Ramona Cornea 20.05.2022

Ilinca Szekely, fondatoarea Atelierului Dulce Amărui, un laborator în care lucrează prăjituri vegane, afirmă că urmează să mai deschidă o cofetărie, iar costurile sunt destul de mari.

”Ingredientele sunt destul de scumpe putem pentru că noi lucrăm cu produse din import, doar nuca este românească, în rest majoritatea sunt aduse din străinătate. Este important să ai o aparatură cât mai bună ca să-ţi iasă prăjiturile şi toate au toate au un cost, toate sunt scumpe. Noi acum urmează să mai deschidem o cofetărie, iar costurile sunt destul de mari. Doar partea de cofetărie ajunge undeva cam la 60.000 – 70.000 de euro. Ce vrem noi să facem este un pic mai mult decât o cofetărie pentru că ne dorim să oferim şi nişte preparate sănătoase, câteva feluri de mâncare. În momentul în care oamenii vor să fie serviţi şi cu un prânz sau un mic dejun sau cină, să avem câteva preparate bune, simple şi gustoase, să fie fără aditivi şi fără prăjeli. Încercăm să facem câteva lucruri pe partea aceasta”, a declarat Ilinca Szekely în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Ilinca Szekely a intrat în antre¬prenoriat din dorinţa de a oferi celor dragi prăjituri sănătoase, iar ulterior şi-a transformat pasiunea în business. Astăzi conduce un laborator în care lucrează prăjituri vegane, cu vânzări de peste 1 milion de lei anual. Dulce Amărui este un atelier de prăjituri organice fără lactoză, zahăr sau gluten.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un fragment din interviul acordat de Ilinca Szekely, fondatoarea Atelierului Dulce Amărui, în emisiunea Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.