Dezvoltatorul Square 7 Properties, controlat de omul de afaceri austriac Clemens Petschnikar, achiziţionează un teren de 30.000 mp în Mediaş pe care vrea să ridice un nou centru comercial. Compania a demarat deja procedurile de autorizare a construcţiei

Autor: Cristina Bellu 20.05.2022

Square 7 Properties, companie care dezvoltă şi administrează parcuri de retail, deţinută de omul de afaceri austriac Clemens Petschnikar, anunţă achiziţia unui teren de 30.000 metri pătraţi în Mediaş, zona Aurel Vlaicu, unde a început procedurile de autorizare pentru un nou proiect de retail.

Dezvoltarea va fi realizată în regim de “single investor”, potrivit informaţiilor transmise vineri de reprezentanţii companiei.  

”Avem o expertiză de peste 15 ani în dezvoltarea proiectelor de retail, pe care o valorificăm în continuare în noi investiţii strategice in România", precizează Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties.

În paralel, grupul Square 7 continuă planul de investiţii alături de fondul belgian Mitiska REIM şi pregăteşte în această vară inaugurarea extinderii proiectului de retail din Slatina, precum şi demararea unei noi investiţii in Giurgiu.

Square 7 Properties are o experienţă de peste 15  ani pe piaţa românească de dezvoltare, administrare, facility şi management pentru parcurile de retail. Împreună cu investitorul belgian Mitiska REIM, administrează un portofoliu de 26 de parcuri comerciale şi gestionează un portofoliu de peste 142.000 mp suprafaţă închiriabilă.