Şeful Comes din Săvineşti, Neamţ: Avem două noi contracte pentru utilaje de gabarit mare pentru clienţi din industria chimică din Germania şi Israel. Fabrica funcţionează la capacitate maximă . Compania produse utilaje unicat de gabarit mare pentru rafinării şi combinate pentru clienţi din 30 de ţări. Aduce 50 de sudori şi lăcătuşi din Nepal

Autor: Mirabela Tiron 23.05.2022

Compania Comes din comuna Săvineşti, judeţul Neamţ, cu 200 de angajaţi, care livrează în 30 de ţări utilaje sub presiune de gabarit mare  şi piese de schimb pentru industria chimică, petrochimică, petrol şi gaze, va livra două noi utilaje de gabarit mare în Germania şi Israel.

„Peste două săptămâni livrăm un utilaj de 80 de tone către un client din industria chimică din Germania iar într-o lună un utilaj de  60 metri lungime şi 140 de tone către un client din Israel. Acum lucrăm la capacitate maximă în fa­brică. Am atacat toate pieţele pe care le aveam în plan“, a declarat pentru ZF Anton Ioan Măzărianu, di­recto­rul general al companiei şi acţionar majoritar al Comes. El a mai spus că în acest an compania va atinge ţinta de creştere, plus 30%, şi va finaliza cu afaceri de 16 milioane de euro.