Compania de transport World Mediatrans din Timiş, afaceri mai mari cu 15% în T1/2022

Autor: Mirabela Tiron 25.05.2022

„Am transportat un volum mai mare de mărfuri pe rute externe”.

Compania de transport marfă World Mediatrans din Timiş, una dintre cele mai dinamice firme din acest sector, fon­dată în 1997 de  Gabriel Lungu, care operează 23 de bi­rouri pe piaţa locală şi depozite logistice în Budapesta, Bar­ce­lona şi Bratislava, a finalizat primele trei luni din acest an cu afa­ceri  mai mari cu 15% faţă de perioada similară a anului trecut.

„Am transportat un volum mai  mare de mărfuri pe rute externe în primele trei luni din acest an, toate tipurile de marfă, nu doar componente auto. Şi în Timişoara şi în Arad am investit în depozite. Vom mai angaja încă 40 de oameni pentru un business nou”, a declarat pentru ZF antreprenorul Gabriel Lungu, fondatorul World Mediatrans. Transpor­tatorul operează cu peste 100 de maşini. Compania transportă mărfuri pe toate modurile de transport şi funcţionează ca un integrator de servicii logistice şi de mărfuri, ca o casă de expediţii. Transportatorul face cross docking pentru clienţi, face colectări din Europa şi le duce în noduri logistice, are clienţi din România, dar şi din străinătate.

Principalii clienţi ai companiei provin din sectorul auto, dar şi din sectorul de comunicaţii şi electronic. Compania activează pe rute externe, aduce mărfuri inclusiv din China în România pe importuri, dar face şi   transporturi de mărfuri din China în Africa sau SUA.