Andrei Ivan, Skanska: În Bucureştii Noi se conturează un mix bun cu rezidenţial şi retail. Urmează birourile. Metroul de la Jiului reprezintă o cheie importantă în dezvoltarea proiectelor din zonă

Autor: Cristina Bellu 26.05.2022

Skanska, dezvoltatorul imobiliar suedez care semnează ansam­blul de birouri Campus 6 din zo­na  de centru-vest a Bucureş­tiului, pariază în continuare pe extinderea construcţiei din apropierea căminelor studenţeşti din Politehnică, dar ia în calcul şi un nou proiect care vizează terenul de 26.000 de metri pătraţi achiziţio­nat în 2019 de la Michael Topolinski în Bucureştii Noi, în zona staţiei de metrou Jiului.

„Ne uităm în zona Bucureştii Noi unde am achiziţionat un teren şi unde vedem că se conturează un mix bun cu rezidenţial şi retail. Urmează birourile. Metroul de la Jiului reprezintă o cheie importantă în dezvoltarea proiectelor din zonă, iar terenul nostru este localizat chiar desupra staţiei de metrou”, a spus Andrei Ivan, projects director la Skanska, în cadrul evenimentului ZF ESG Summit 2022: ESG, pilonul dezvoltării suste­nabile, organizat recent de Ziarul Financiar.