(P) Seboradin Oily, o poveste de succes marca Novoline Pharm

Autor: Publicitate 26.05.2022

Gama Seboradin Oily este lider de piaţă în categoria de produse pentru îngrijirea părului gras în 2021, conform datelor de sell-in pentru anul 2022 publicate de IQVIA.

Novoline Pharm este unic importator şi distributor în România pentru Seboradin

Decizia de a aduce brandul în România îi aparţine lui Cătălin Călin, tânărul de 28 ani care conduce firma de distribuţie din Constanţa. Raportul excelent calitate preţ, susţinut de testele în laboratoare independente ale produselor Seboradin, precum şi istoricul de peste 40 de ani în Polonia al brandului sunt principalele argumente care au trezit interesul antreprenorului român.

”Seboradin este un brand care s-a născut şi a crescut online în România. În contextul în care marile branduri au făcut eforturi pentru a fi mai prezente în mediul digital, noi eram deja aici. Desigur, cele trei campanii de TV derulate au întregit strategia de a creşte popularitatea produselor Seboradin, care au confirmat încă o dată eficienţa şi calitatea promise. Suntem mândri de evoluţia brandului overall şi de faptul că am reuşit să aducem gama Oily pe locul 1. Pe lângă noile produse inedite adăugate în portofoliul din România, în 2022 am intrat şi pe piaţa din Bulgaria unde intenţionăm să listăm produsele Seboradin în aproximativ 200 de farmacii până la finalul anului” a declarat Cătălin Călin, General Manager Novoline Pharm.

Seboradin este distribuit şi pe piaţa din Bulgaria din 2022

Diabetegen este un alt produs extrem de apreciat care este importat şi distribuit de Novoline Pharm. Este vorba despre un tratament pentru regenerarea ţesuturilor pe baza de colostru, 100% natural.

Novoline Pharm este şi producător de suplimente alimentare, iar în 2021 şi-a diversificat portofoliul cu un produs nou, un spray împotriva ţânţarilor, Repellon, care a fost la rândul lui extrem de bine primit de către public.

1.5 milioane de euro cifra de afaceri Seboradin în 2021

Lanţul de distribuţie s-a extins, până acum, la peste 2.500 de farmacii fizice şi online ( inclusiv în marile lanţuri precum Dr. Max, Catena, Help Net, Minifarm, Tei, Dona) de unde pot fi achiziţionate produsele Seboradin. Ca număr de unităţi vândute la nivelul anului trecut, Seboradin România a vândut un total de 250.000 bucăţi, iar pentru 2022 se aproximează peste 400.000 de unităţi vândute.

Seboradin Oily este o gamă tratament pentru scalpul gras, dermatită seboreică, psoriazis şi mătreaţa. Părul este întărit, se îngraşă mai puţin, îşi recâştigă aspectul sănătos. Compusă din patru produse complementare: şampon, loţiune, serum fiole şi balsam, gama Oily conţine extract de ridiche neagră şi extracte din opt plante care reglează secreţia de sebum.

91% păr mai puternic conform studiilor realizate într-un laborator independent

96% eficienţă conform testelor de autoevaluare realizate sub control dermatologic

*** Despre Seboradin

Seboradin este un brand al Inter Fragrances şi este şi astăzi o afacere de familie, fiind condusă  de Edyta şi Filip Pawluśkiewicz, nepotul lui Ignacy Zenon Soszyński – fondatorul companiei poloneze. Misiunea Inter Fragrances rămâne şi astăzi crearea de cosmetice inspirate de natură, care menţin sănătatea şi frumuseţea, cu sprijinul tehnologiei.

Produsele Seboradin se găsesc în reţelele farmaceutice selectate din România, online dar şi la raft. În România, brandul de produse-tratament pentru păr şi scalp este distribuit de Novoline Pharm, o companie de import şi distribuţie de produse farmaceutice cu sediul în Constanţa, cu capital 100% românesc.

Mai multe detalii despre produsele Seboradin pe seboradin.ro sau pe Facebook/SeboradinRomania şi Instagram @seboradinro.