Luni, 6 iunie, ZF şi CEC Bank organizează la Mamaia conferinţa ZF Investiţi în România! – Constanţa. Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank şi Bela Tănase, administratorul Cambela Prod sunt doi dintre participanţii la eveniment

Autor: Alex Ciutacu 03.06.2022

Evenimentul începe luni, 6 iunie, la ora 16.00 şi va avea loc la Hotel IAKI din Mamaia.

 

Ziarul Financiar şi CEC Bank vă invită luni, 6 iunie, la conferinţa ZF Investiţi în România!, ediţia Constanţa, pentru a discuta despre starea economiei locale şi despre modul în care companiile pot merge mai departe în contextul noilor condiţii de piaţă. 

Evenimentul va începe la ora 16.00 şi se va desfăşura la Hotel IAKI din Mamaia. Aici, unii dintre cei mai mari antreprenori şi manageri din România se vor întâlni cu oficialităţi locali şi cu unii dintre cei mai importanţi finanţatori din economie. 

Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank, va fi prezent la evenimenit şi va discuta despre modul în care sistemul bancar se implică pentru a susţine economia, o discuţie importantă într-un an 2022 complicat, care aduce noi şi noi provocări pentru cei care pun economia în mişcare. 

Cum fac faţă economiile locale în noiile condiţii de piaţă şi cum arată noul model de creştere şi dezvoltare economică sunt două dintre subiectele la care Ziarul Financiar şi CEC Bank vor încerca să afle răspunsul, împreună cu jucători reprezentanţi pentru economia locală şi pentru cea naţională. 

ZF Investiţi în România! – ediţia Constanţa – face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Ziarul Financiar în parteneriat cu CEC Bank. Conferinţa de la Iaşi a dus la dezbateri importante şi a arătat că antreprenorii români s-au maturizat, businessurile lor sunt acum mai reziliente, dar trebuie să creadă în ei pentru a putea obţine finanţări europene.