Bursa din Varşovia suspendă de la tranzacţionare acţiunile Aforti Holding, grup financiar polonez prezent cu bonduri la BVB, după ce compania nu şi-a publicat raportul anual

Autor: Eduard Ivanovici 06.06.2022

Aforti Holding, societate poloneză, companie-mamă a Grupului Aforti prezent pe piaţa românească din 2017 care oferă servicii financiare integrate pentru microîntreprinderi şi IMM-uri pe pieţele din Europa Centrală şi de Est, a anunţat suspendarea activităţii de tranzacţionare a acţiunilor pe piaţa NewConnect, segmentul alternativ de trading al Bursei din Varşovia.

Decizia a fost luată în contextul în care compania nu şi-a publicat raportul anual consolidat pe 2021 până în termenul limită de 31 martie 2022.

„Boardul de management al Bursei din Varşovia, în conformitate cu Rezoluţia Boardului nr. 507/2022 din 1 iunie 2022 privind suspendarea tranzacţionării pe piaţa NewConnect ca urmare a nepublicării raportului anual consolidat pe 2021, a suspendat activitatea de tranzacţionare a acţiunilor companiei”, se arată într-un raport publicat la Bursa de Valori Bucureşti.