Educaţie şi wellness. Skillab, o firmă de training fondată în Ucraina, a ajuns în şase luni la 500 de cursanţi în România. Fondată în 2015 de doi antreprenori din Ucraina, Skillab a intrat în România în 2021. În primele şase luni de la lansare a avut 500 de cursanţi

Autor: Adelina Mihai 06.06.2022

Skillab a lansat primele cursuri în România în ianuarie 2022, iar până în prezent a dezvoltat 20 de cursuri şi pregăteşte lunar câte minimum cinci cursuri noi. Unul dintre cursurile livrate de trainerii - colaboratori ai Skillab este cel de Agile& Scrum - cel mai nou tip de gândire în business prin care proiectele sunt abordate pe „bucăţi”, iar ţinta finală este mereu în mişcare.

„Persoanele care participă la curs au motivaţii diferite. Unii sunt în căutarea unei schimbări în carieră, unii lucrează în companii unde se încearcă implementarea metodologiei agile şi vor să înţeleagă cum ar trebui să arate proiectele conduse folosind uneltele agile, alţii livrează proiecte folosind alte metodologii şi vor să-şi îmbunătăţească portofoliul de cunoştinţe şi, nu în ultimul rând, sunt şi cursanţi care vor la finalul zilei să poată obţine o certificare în domeniu. Cursul pe care îl predau pune bazele necesare studiului individual în vederea obţinerii unei certificări ca scrum master”, a spus Bianca Alecu, customer project manager în cadrul companiei Ericsson şi trainer la Skillab pentru cursul Agile& Scrum.