Elis Pavaje din Alba: Începutul de an a fost foarte bun, în ciuda creşterii preţurilor materiilor prime şi ale utilităţilor şi a războiului din Ucraina

Autor: Alina-Elena Vasiliu 07.06.2022

♦ Elis Pavaje a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 313 milioane de lei, în creştere cu 9% comparativ cu anul precedent, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe ♦ Numărul mediu de angajaţi a crescut de la 594 la 628, aşadar compania avea cu circa 30 de oameni mai mult la finalul lui 2021.

Producătorul de pavele Elis Pavaje, deţinut de familia Goţa din Alba, a avut un început de an bun până în acest moment, într-un context în care sunt multe proiecte începute în piaţă, iar produsele premium câştigă tot mai mult teren, spun cei doi antreprenori care deţin businessul, Emil şi Vasile Goţa.

„Auspiciile au fost de la început destul de îngrijorătoare, pe fondul creşterii preţurilor materiilor prime şi ale utilităţilor. Ulterior, au apărut noi semne de îngrijorare, cauzate de războiul din Ucraina. Cu toate acestea, începutul de an a fost foarte bun“, spun ei.