(P) John Maxwell: „Totul se construieşte şi se distruge datorită leadership-ului”. Află mai multe despre profilul liderului post-pandemie la conferinţa LEADING FROM THE HEART de la Cluj!

Autor: Publicitate 09.06.2022

Dacă dăm timpul înapoi până înainte de pandemie, aproape că putem vedea cu ochiul liber cât echilibru exista atunci pe piaţa afacerilor. Companiilor mai mari sau mai mici le mergea bine, lucrurile înaintau într-un mod previzibil, exista rulaj, aveam productivitate, activitate de lucru susţinută, teambuilding-uri, concedii, normalitate. Vechea normalitate.

Dacă derulăm apoi timpul înainte prin ultimii doi ani, putem constata de data aceasta fragilitatea unui business. Între profit şi faliment nu e întotdeauna o cale foarte lungă sau previzibilă. Cu atât mai puţin pe fondul unei crize precum cea declanşată de pandemia de COVID-19. Aceasta a fost perioada care ne-a arătat câtă nevoie avem de leadership şi nu puţine au fost vocile care au susţinut că succesul sau rezilienţa companiilor ce au rămas în picioare ori au prosperat s-a datorat acestui tip special de conducere: leadership-ul. Una dintre cele mai notabile voci pe această temă e cea a lui John Maxwell - expertul mondial nr. 1 în leadership - care va aborda în curând, la Cluj-Napoca, problematica liderului post-pandemie. Cum mai conducem azi?

După cum am văzut, în vremuri de incertitudine, toată lumea dintr-o organizaţie se întoarce către liderul ei. Iar ca să fii puternic şi încrezător în acest rol, ai nevoie de abilităţi relevante care să facă afacerea să prospere chiar şi condiţii extrem de volatile precum cele la care am fost martori în ultimii doi ani. Pandemia a pus sub un mare semn al întrebării sustenabilitatea unei companii când ai în vedere doar măsuri pe termen scurt şi, totodată, a evidenţiat puternic nevoia de a vedea şi a gândi lucrurile în perspectivă, în materie de business. Cele care rezistă, în final, sunt afacerile ce au puterea de a se reinventa.

Reinventarea porneşte de la lider. În conferinţa sa, John Maxwell va arăta cum, post-pandemie, rolul liderului a devenit esenţial şi complex. Azi, el e omul care creează un spaţiu psihologic sigur pentru angajaţi. Liderul e un bun manager şi strateg. E cel care înţelege, valorizează şi foloseşte tehnologia zilelor noastre şi, în acelaşi timp, e omul căruia îi pasă de ceilalţi oameni din companie, fiind pe deplin racordat la componenta umană a organizaţiei. Liderul e cel care ştie să ţină oamenii laolaltă, oricât de diferiţi ar fi între ei.

E un conducător care are puterea de a inspira, de a sădi speranţă, strategie, optimism şi viziune în compania sa. Şi nu în ultimul rând, e cel care inspiră schimbarea, iar pandemia tocmai asta a făcut: a schimbat fundamental modul în care lucrăm şi chiar structura companiilor. Complexitatea unei schimbări de acest gen cere abilităţi complexe pe măsură, aşa cum deţine un lider adevărat. Află care sunt, de la cea mai puternică voce în domeniu! Participă la conferinţa Leading from the Heart, susţinută de John Maxwell pe 16 iulie 2022, la Cluj-Arena, din Cluj-Napoca. Biletele se pot achiziţiona de pe site-ul leadingfromtheheart.info, care pune la dispoziţie oferte speciale pentru grupuri, studenţi şi pachete dedicate VIP.

Leading from the Heart e un eveniment care se adresează în special tinerilor antreprenori, persoanelor din top şi middle management şi studenţilor de la facultăţi de profil. Evenimentul este marca HeartBeats Events, organizat de Asociaţia NOTEABOUTLIFE, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Judeţean Cluj-Napoca.