Spaniolii de la Glovo îl promovează pe Iustinian Belghir la conducerea operaţiunilor locale şi deschid în Capitală biroul regional pentru Europa de Sud-Est, în proiectul U•Center dezvoltat de Forte Partners

Autor: Cristina Bellu 08.06.2022

Glovo, jucător principal din industria de livrări rapide de produse, l-a numit pe Iustinian Belghir în rolul de General Manager pentru operaţiunile din România, începând cu luna iunie a acestui an.

Din noua poziţie, Iustinian Belghir va supraveghea operaţiunile ce privesc dezvoltarea Glovo din România în paralel cu gestionarea proiectelor strategice care vizează creşterea businessului, optimizarea proceselor şi creşterea productivităţii precum şi dezvoltarea serviciilor ce oferă valoare adăugată utilizatorilor Glovo, arată datele transmise miercuri de oficialii companiei.

Potrivit acestora, Iustinian Belghir face parte din echipa Glovo din anul 2020, unde a început ca Head of Commercial pe Europa de Sud-Est, şi are peste 18 ani de experienţă profesională, perioadă în care a condus proiecte de anvergură din poziţii precum Managing Partner sau Commercial Director.

“Din noua poziţie, îmi doresc să pot contribui la dezvoltarea echipei de profesionişti din cadrul Glovo şi să continuăm să ducem promisiunea Glovo cât mai departe, atât prin prezenţa în cât mai multe oraşe, dar şi prin adăugarea în aplicaţie a cât mai multor parteneri şi produse astfel încât să putem oferi utilizatorilor Glovo cea mai bună experienţă de consum.”, spune Iustinian Belghir, General Manager Glovo pentru România.

În paralel cu numirea lui Iustinian Belghir la conducerea operaţiunilor locale, Glovo a anunţat că va deschide în România biroul regional pentru Europa de Sud-Est, în proiectul U•Center, dezvoltat de Forte Partners.

Noul spaţiu a obţinut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obţinute în România în versiunea LEED v4 şi WELL Health&Safety, care atestă siguranţa clădirii din punct de vedere sanitar în contextul COVID-19.

În 2020, Glovo a raportat afaceri de 167,5 mil. lei (peste 30 mil. euro), plus 417%.