Schimbări la conducerea BRD SocGen: Maria Rousseva devine director general adjunct, Global Corporates, iar Etienne Jean Loulergue este numit director general adjunct, Finanţe Trezorerie

Autor: Eduard Ivanovici 11.06.2022

Consiliul de Administraţie al BRD – Groupe Société Générale (simbol bursier BRD) a decis numirea Mariei Rousseva pe patru ani în poziţia de director general adjunct al diviziei Global Corporates, funcţia urmând a fi părăsită de Yves Jean Guenole Lallemand în data de 29 iunie.

Maria Rousseva a renunţat la mandatul său de membru în Consiliul de Administraţie al băncii începând cu data de 9 iunie 2022, conform unui raport publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

Totodată, instituţia bancară a anunţat că Stephanne Benoit Fortin va renunţa la mandatul de director general adjunct, Finanţe Trezorerie, începând cu prima zi a lunii septembrie de anul acesta. Funcţia urmează să fie ocupată de Etienne Jean Loulergue.

Acţiunile BRD au coborât cu 21,5% de la începutul anului până în prezent. Valoarea de piaţă este de circa 9,7 miliarde de lei, arată datele BVB.