CTP Group a investit circa 160 milioane de euro în extinderea CTPark Bucharest North, care va depăşi până la finalul anului suprafaţa de 200.000 mp

Autor: Roxana Rosu 13.06.2022

CTP Group, cel mai mare proprietar, dezvoltator şi administrator de spaţii industriale şi logistice din Europa Continentală, a investit circa 160 de milioane de euro în extinderea CTPark Bucharest North, care va depăşi până la finalul anului suprafaţa de 200.000 mp, ca urmare a cererii puternice pentru închiriere.

Compania a livrat recent chiriaşilor săi peste 100.000 mp de spaţii (95% închiriate) în CTPark Bucharest North, aflat în curs de dezvoltare. Parcul logistic CTPark Bucharest North a fost deschis în luna iulie a anului 2020.

“Continuăm să dezvoltăm parcurile noastre din Bucureşti şi din alte locaţii din România, ca răspuns la cererea puternică pe care o primim atât din partea chiriaşilor existenţi, precum şi a celor noi. În CTPark Bucharest North din Ştefăneşti – Afumaţi, am dezvoltat şi am închiriat cu succes peste 116.000 mp. Ritmul închirierii în această primă fază a depăşit aşteptările noastre iniţiale,  astfel că am accelerat planurile de dezvoltare pentru încă 94.000 mp care sunt în prezent în construcţie şi vor consolida CTPark Bucharest North ca noua destinaţie majoră pentru e-commerce şi logistică. Investiţia noastră în CTPark Bucharest North va ajunge la peste 160 de milioane de euro în acest an, odată cu livrarea clădirilor în construcţie, iar CTPark Bucharest North va deveni al treilea parc CTP ca mărime din România”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.