Producătorul de zidărie Soceram: Cea mai mare temere este scăderea puterii de cumpărare, pe fondul majorării tarifelor utilităţilor şi al mediului impredictibil. Producătorul de zidărie a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 245,8 milioane de lei, în creştere cu 45% faţă de anul precedent

Autor: Alina-Elena Vasiliu 16.06.2022

Producătorul de materiale de cons­trucţii Soceram din Câmpi­na, deţinut de Mihai Anastasescu, inves­teşte în modernizarea fabricilor pe care le are în judeţul Dâmboviţa, în paralel cu planul de construire a unei noi unităţi de producţie.

„În acest an, are loc demararea lucrărilor aferente unui nou obiectiv de investiţii, ce constă într-o fabrică de BCA, în judeţul Gorj. Viitoarea fabri­că va avea o capacitate mărită de 1.500 de metri cubi pe zi şi va fi dez­voltată pe baza ultimelor concepte din domeniu, cu tehnologie smart. De asemenea, în­treprindem îmbună­tă­ţiri şi moderni­zări ale fluxurilor tehnologice în fabri­cile existente de BCA şi cărămidă de la Doiceşti“, au spus reprezentanţii Soceram într-un răspuns transmis în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2022, care va apărea pe piaţă în perioa­da ur­mătoare. Noua fabrică se va afla în oraşul Târgu Cărbu­neşti, satul Cojani, din judeţul Gorj, şi va implica o investiţie de 30 de milioane de euro, după cum spuneau reprezentanţii companiei la începutul acestui an.