Cristian Dolofan, Dolo Trans Olimp: Am proiectat o creştere cu 30% pentru anul acesta. Avem 400 de camioane şi vom mări flota. Compania şi-a crescut cifra de afaceri la 84 de mil. euro anul trecut

Autor: Mirabela Tiron 16.06.2022

♦ Strategia de creştere a avut la bază mărirea portofoliului de clienţi

Dolo Trans Olimp (DTO), con­trola­tă de antreprenorul Cristian Dolofan, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 407,8 milioane de lei (84 mil. euro), în creştere cu 7,5% faţă de nivelul de anul anterior, arată datele publice de la mfinante.ro. „De-a lungul anilor am demon­strat că suntem o com­panie stabilă, care îşi adaptează strategia în funcţie de mişcările pieţei, ale eco­nomiei na­ţionale şi internaţio­na­le. În 2021, stra­tegia de creştere a avut la bază mări­rea portofoliului de clienţi şi supli­men­tarea numărului de contrac­te existente“, a declarat pentru ZF Cristian Dolofan, CEO-ul companiei.

Profitul companiei se ridica la 7,5 de milioane de lei anul trecut, faţă de 2,9 de mi­lioane de lei anul anterior, arată ace­eaşi sursă. Compania a ajuns la 488 de angajaţi anul trecut, faţă de 474 de sa­lariaţi anul anterior. Afaceri­le compa­niei au fost constant pe creştere în ultimii ani. În 2016, Dolo Trans raporta afaceri de 157 milioane de lei, la 286 de angajaţi. „La sfârşitul anului 2021 am pro­iectat o creştere de 30% pentru Dolo Trans Olimp şi da­torită eforturi­lor în­tregii echipe în pri­mele luni ale anului 2022 am înre­gistrat o creştere de 30%. Aşadar ne propunem ca până la sfârşitul anului să continuăm trendul ascendent“, a mai adăugat el.