Emil Bituleanu, CEO al Libra Internet Bank, despre provocările anului 2022 şi planurile băncii: Cred că „imprevizibil“ este termenul care se potriveşte cel mai bine şi anului 2022. Actualizăm în timp real principalele scenarii de evoluţie. Urmărim atent şi analizăm în profunzime evoluţia sectorului dezvoltărilor imobiliare

Autor: Claudia Medrega 19.06.2022

♦ Evoluţia conflictului din Ucraina impactează toate economiile lumii şi face ca numărul variabilelor care trebuie luate în calcul în luarea deciziilor să crească semnificativ, susţine şeful Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank analizează şi actualizează în timp real principalele scenarii de evoluţie, precum şi cele mai bune direcţii de acţiune posibile pentru fiecare situaţie în parte având în vedere contextul complicat actual, agravat şi de conflictul din Ucraina, „imprevizibil“ fiind termenul care se potriveşte cel mai bine şi anului 2022, susţine Emil Bituleanu, director general al băncii.

„Zonele pe care le abordăm în mod specializat (profesii liberale, agricultură, dezvoltări rezidenţiale şi, recent, energie) sunt, în bună măsură, mai puţin expuse la situaţia complicată a prezentului mondial. Pe de altă parte, cred că «imprevizibil» este termenul care se potriveşte cel mai bine şi anului 2022. În mod evident, evoluţia conflictului din Ucraina impactează toate economiile lumii şi face ca numărul variabilelor care trebuie luate în calcul în luarea deciziilor să crească semnificativ“, a declarat şeful Libra Internet Bank pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie 2022.

La capitolul provocări, Bituleanu aduce în discuţie evoluţia sectorului dezvoltărilor imobiliare. „În primul rând, urmărim atent şi analizăm în profunzime evoluţia sectorului dezvoltărilor imobiliare“.