SeedBlink, platforma de investiţii pentru startup-uri din sectorul de tehnologie, deschide în Grecia a doua filială din afara României

Autor: Roxana Rosu 16.06.2022

SeedBlink, platforma de investiţii pentru start-up-uri din domeniul tehnologiei, a deschis un birou în Atena, Grecia, aceasta fiind a doua filială din afara României.

Filiala va oferi o gamă de instrumente de investiţii (precum equity, împrumuturi convertibile, SAFE, ASA), oportunităţi pentru start-upuri tehnologice şi soluţii de acces pe piaţă pentru investitorii locali, start-upuri şi parteneri.

„Căutăm să exploatăm sectoarele în plină dezvoltare ale Greciei axate pe inovaţie, o  economie care nu numai că şi-a dovedit rezistenţa, dar oferă acum şi oportunităţi de creştere foarte interesante”, spune Andrei Dudoiu, Managing Partner şi cofondator la SeedBlink.

Biroul din Grecia este condus de George Platanas, din funcţia de country manager. Acesta are peste 25 de ani de experienţă în afaceri internaţionale. Şi-a început cariera ca manager financiar şi de active, domeniu în care a lucrat peste 17 ani. Ulterior, a condus o serie de proiecte antreprenoriale, de la dezvoltarea conceptului la scalare, atragerea de fonduri şi exit.