Christian Reingruber, COO-ul grupului din construcţii Wienerberger, preia rolul de CEO interimar al subsidiarei din România, după plecarea lui Iulian Mangalagiu

Autor: Alina-Elena Vasiliu 17.06.2022

 Iulian Mangalagiu, care a preluat în 2019 funcţia de CEO al subsidiarei din România a grupului austriac Wienerberger, producător de materiale de construcţii, a plecat din companie la data de 16 mai 2022 şi a preluat funcţia de COO la Modulo Decorative Solutions din judeţul Cluj.

Grupul austriac Wienerberger, care produce ma­teriale de construcţii, a numit la conducerea subsidia­rei din România pe Christian Reingruber în funcţie de managing director interimar, după ce Iulian Mangalagiu a plecat din companie, potrivit in­for­maţiilor transmise de reprezentanţii Wienerberger.

Christian Reingruber are rolul de COO pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Wienerberger Building Solutions şi şi-a asumat temporar poziţia de director general interimar al Wienerberger România începând cu data de 15 iunie 2022.

El a început să lucreze la Wienerberger în 2005. Anterior, a mai lucrat pentru JPMorgan, cea mai mare bancă din Statele Unite ale Americii, potrivit datelor de pe pagina sa de LinkedIn.