Premii de peste 100.000 de euro pentru start-up-urile care au câştigat competiţia din cadrul evenimentului InnovX-BCR Demo Day, „STARTUP ALLIANCE - Article 5“

Autor: Adrian Seceleaanu 17.06.2022

Synaptiq.io, un start-up care lucrează la dezvoltarea unei platforme bazate pe AI al cărei scop este să reducă considerabil analiza imaginilor medicale în cadrul procedurilor de tratare a cancerului, a fost desemnat marele câştigător al evenimentului InnovX-BCR Demo Day, „STARTUP ALLIANCE - Article 5“.

Start-up-ul a urcat pe primul loc după o medie a notelor obţinute după performanţele obţinute în perioada petrecută în programul InnovX şi a performanţei din cadrul pitch-ului susţinut în cadrul evenimentului, în faţa juriului format din lideri din business şi ecosistemul de start-up-uri.

Locul doi a fost câştigat de Prime Dash - o platformă ce oferă companiilor şi instituţiilor soluţii financiare inovative bazate pe machine learning şi artificial intelligence, iar locul trei de Quick Legal, marketplace ce aduce în acelaşi loc cererea şi oferta de consultanţă în domeniul legislativ.

Cei trei câştigători au primit premii formate din pachete Platinum, Gold şi Silver, care le permit participarea la Startup Grind Global Conference 2023, din Silicon Valley, stand de prezentare şi acoperirea costurilor pentru cazare şi bilete de avion. Valoarea totală a premiilor oferite în cadrul evenimentului a fost de peste 100.000 de euro, fiind oferite de InnovX-BCR şi partenerii programului -  Microsoft, DLA Piper, Mindspace, IBM, Veranda Mall, Colliers şi Fortech.