Senior Software investeşte 300.000 euro pentru extinderea în Timişoara, al cincilea birou al companiei: „În primă fază avem deschise 20 de poziţii în Timişoara. Per total, anul acesta ajungem la peste 200 de angajaţi.“

Autor: Ioana Nita 20.06.2022

Majoritatea angajaţilor Senior Software, peste 65%, sunt în biroul din Bucureşti Deschiderea biroului din Timişoara va avea loc în această vară.

Senior Software, furnizor, dezvoltator şi integrator local de soluţii software pentru mana­gementul afacerilor, cu un business de 37 milioane euro anul trecut, a alocat un buget de 300.000 euro pentru dezvoltarea operaţiunilor în Timişoara, acesta fiind al cincilea oraş în care se extinde compania. În prezent, Senior Software îşi desfăşoară activitatea în patru puncte de lucru din Bucureşti, Cluj, Constanţa şi Iaşi. În total, compania are în prezent 180 de angajaţi în cele patru oraşe, iar în Timişoara şi-a propus să recruteze în primă fază 20 de persoane pentru serviciul de suport clienţi, dar şi pentru implementarea şi vânzarea de soluţii software.

„Deschiderea punctului de lucru din Timişoara face parte din strategia Senior Software de extindere geografică, începută în 2008 cu înfiinţarea filialei din Constanţa şi continuată cu sediile din Iaşi şi Cluj. Alegerea a fost una firească, datorată în primul rând potenţialului de business din vestul ţării, noi având deja companii importante din această zonă în portofoliul nostru de clienţi, printre care se numără şi Barum Automotive, RPW Logistics, Vitacom Electronics, Side Grup, Agroland sau Randler Group. Ne dorim să formăm o echipă puternică de consultanţi specializaţi în activităţi de vânzare, implementare de sisteme informatice, dar şi în activităţi de suport, prin intermediul căreia să fim cât mai aproape de companiile care caută soluţii pentru digitalizarea afacerii“, a declarat Daniel Toma, directorul general al Senior Software.