Extindere: grupul Sergiana a preluat restaurantul Calul Bălan din Neptun

Autor: Mădălina Dediu Panaete 20.06.2022

Grupul Sergiana, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, dar şi unul important pe piaţa restaurantelor din Braşov, a preluat restaurantul Calul Bălan din Neptun şi îl deschide pe 1 iulie după investiţii în modernizare.

„Fără să fie unul dintre principalele obiecte de activitate pentru Sergiana Prodimpex, societatea este implicată în proiectele diviziei HoReCa. În acest sens putem nominaliza un proiect care se apropie de finalizare. Este vorba despre deschiderea primului restaurant din Sergiana Grup într-o locaţie de pe litoral. Am preluat restaurantul Calul Bălan din Neptun, iar deschiderea lui este programată pentru luna iulie. Şi această relansare este pentru noi un proiect important“, a spus Diana Zahariea, director general al Sergiana Grup, care cuprinde operaţiuni în retail, producţie, agricultură, creşterea animalelor şi în HoReCA.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF cu privire la fostul proprietar al restaurantului şi la suma investită în preluarea şi deschiderea acestuia. Calul Bălan este un restaurant cunoscut pe litoral încă de pe vremea comunismului.