ZF Live. Dan Huru, cofondator & CEO al Meetgeek: Start-up-ul tehnologic Meetgeek.ai, care construieşte un asistent AI pentru convorbirile purtate pe platformele de meeting-uri, doreşte să ajungă la 100.000 de dolari pe lună din abonamente

Autor: Mara Rolea 28.06.2022

♦ În momentul de faţă, Meetgeek testează mai multe limbi, iar printre cele mai cunoscute sunt engleza, germana, spaniola, franceza, dar există inclusiv limba română ♦ 80% din clienţii Meetgeek sunt din Statele Unite şi restul din Europa. Sunt utilizatori şi clienţi şi în România.

Start-up-ul de tehnologie Meetgeek.ai, care construieşte un asistent AI pentru convor­birile purtate pe Google Meet, Microsoft Teams şi Zoom, eficientizează timpul petrecut în şedinţe prin conectarea ca­lendarului, după care intră au­tomat în şedinţele existente în calendar. Meeting-ul este înre­gistrat, transcris şi apoi sunt suma­rizate momentele impor­tante ale şedinţei. Anul acesta Meetgeek do­reşte să ajungă la 100.000 de dolari pe lună din abonamente.

Există o variantă gratis care are o limitare de 5 ore pe lună şi apoi se începe de la 19 dolari pe lună, 39 şi în curând compania va adăuga un plan de en­terprise.

„Am exportat calendarul meu pe un an de zile şi mi-a dat cam doi ani de meeting-uri. Şi mi s-a părut o anomalie, am început să vorbim şi cu altă lume şi ne-am dat seama că există un fenomen general şi ne-am gândit ce am putea să facem în domeniul ăsta pentru că meeting-urile ineficiente, motivele din spatele unei şedinţe ineficiente sunt multe. Nu există o singură soluţie care poate să rezolve tot“ Dan Huru, cofondator & CEO Meetgeek, în cadrul emisiunii de business ZF Live.