(P) Conferinţa Leading from the Heart de la Cluj: evenimentul unic unde poţi descoperi liderul din tine!

Autor: Publicitate 27.06.2022

Când te gândeşti la leadership, poate îl corelezi, mai înainte de orice, cu zona de business. Dar adevărul e că leadership-ul este, în primul rând, o poveste personală. Povestea ta, viaţa ta, ecoul ei. Sau cum spune John Maxwell: „Să fii lider înseamnă să fii influent. Atât şi nimic mai mult!” 

Dacă extragi esenţa din tot ce ai trăit până acum, obţii esenţa ta de lider. Vocea ta unică, prin care poţi avea puterea de a influenţa viaţa oricui. Asta înseamnă leadership-ul, de fapt, şi îl poţi dezvolta indiferent de punctul profesional sau personal în care te afli acum. Leadership-ul e ceva ce poţi face în orice moment din viaţa ta şi chiar din orice loc. Inspiraţia şi abilităţile de conducere deja nu mai cunosc bariere.

Pe scurt, leadership-ul nu mai e ce-a fost. A ieşit din canoanele tradiţionale şi azi acest rol e unul mai extins. Ştiinţific, liderul din tine depinde într-o mică măsură de genetica ta şi într-o mare măsură de decizia ta de a-l dezvolta. Cu alte cuvinte, îţi poţi cultiva liderul interior, iar cu cât o faci mai devreme, cu atât îl vei duce pe culmi mai înalte. Mai mult, un avantaj nebănuit al faptului de-a începe din timp e că poţi beneficia de cele mai valoroase lecţii prin prisma greşelilor pe care, inevitabil, fiecare lider autentic îşi construieşte reputaţia, încrederea, experienţa.

Din fericire, azi nu mai e nevoie să-ţi croieşti singur calea spre leadership. Trăim în era informaţiei, ai de unde învăţa să faci asta. Şi o poţi face de la cei mai buni! Conferinţa Leading from the heart, de la Cluj, susţinută de expertul nr. 1 în leadership, John Maxwell, e un punct excelent de start! Concepută ca un altfel de eveniment, aceasta e un spaţiu neexclusivist destinat celor interesaţi să influenţeze vieţile oricui. Totodată, conferinţa va fi şi o invitaţie la reflecţie: Tu cum poţi duce mai departe povestea ta de viaţă? Care e vocea ta unică de lider?

Evenimentul e programat pe 16 iulie 2022, la Cluj-Arena, din Cluj-Napoca, fiind organizat de Asociaţia NOTEABOUTLIFE, fondată în 2014 de Lucian Mustaţă, care şi-a construit poziţia de lider găsind, la rândul lui, răspunsul la întrebări precum cele de mai sus. Şi-a căutat esenţa, vocea unică, cu ajutorul căreia a devenit în timp antreprenor. Un antreprenor care a fost însă crescut într-un centru de plasament, pentru că familia de origine n-a putut să-i poarte de grijă. Esenţa vieţii lui a devenit misiunea lui, iar azi caută să prevină ca situaţia sa să se repete şi pentru alţii. Aşa se face că, la nici 30 de ani, a fondat Şcoala pentru Părinţi, o fundaţie prin care îi ajută pe părinţii cu condiţii precare să depăşească zbaterile pe care le întâmpină în creşterea copiilor, oferindu-le acces la cursuri de nutriţie, parenting, chiar şi la consiliere psihologică şi multe altele.

Leading from the Heart e un eveniment adresat în special tinerilor antreprenori, persoanelor din top şi middle management şi studenţilor de la facultăţi de profil. Evenimentul marca HeartBeats Events e organizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Judeţean Cluj-Napoca. Asociaţia organizatoare, NOTEABOUTLIFE, a derulat în ultimii ani o serie de proiecte sociale dedicate copiilor şi tinerilor provenind din medii defavorizate, iar din 2018 a lansat brandul HeartBeats Events. Biletele se pot cumpăra de pe site-ul leadingfromtheheart.info, unde sunt disponibile oferte speciale pentru grupuri.