(P) Pan-European Executive MBA: Un MBA de clasa mondială cu diploma dublă de la Universitatea York, Uk si Universitatea Strasbourg Franţa oferit de CITY College, University of York Europe Campus la Bucureşti

Autor: Publicitate 27.06.2022

CITY College, University of York Europe Campus impreuna cu Facultatea de Economie si Management a prestigioasei Universitati Strasbourg ofera impreuna un program de talie internationala cu diploma dubla special creat pentru managerii zilelor noastre, Pan-European Executive MBA, care conduce la obtinerea a doua diplome oferite de doua universitati de elita din Europa, universitatea britanica de top, Universitatea York si prestigioasa universitate franceza, Universitatea Strasbourg.

Oferit in 8 tari diferite, Romania situandu-se printre ele, Pan-European Executive MBA este un program cu adevarat international cu multe oportunitati de networking, special creat pentru managerii care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile si cunostintele si astfel sa se dezvolte profesional si personal. De asemenea, programul ofera studentilor sai o experienta internationala vasta prin cele 3 calatorii de studii – in York (UK), Strasbourg (Franta) si Thessaloniki (Grecia). Cursurile sunt sustinute doar de catre distinsi profesori internationali de la CITY College, University of York Europe Campus, Universitatea Strasbourg cat si de la alte universitati cu mare recunoastere internationala, precum si practicieni experti cu indelungata experienta profesionala.

 

Mod de livrare flexibil (Face-to Face, Online)

Prin modul de livrare flexibil, programul Pan-European Executive MBA este accesibil managerilor ocupati care doresc sa imbine job-ul cu studiile. Participantii pot alege intre modul de livrare face-to-face (un weekend pe luna plus calatoriile de studii) sau modul de livrare online (cursuri online plus calatoriile de studii). Managerii pot alege de asemenea sa participe la cursuri in alt oras din cele 8 unde se ofera MBA-ul, astfel isi pot extinde experienta de studii cat si cea de networking. Programul se incheie dupa 2 ani de zile.

 

Sase specializari diferite

Curricula pune accentul pe invatarea experentiala prin proiecte reale de business, workshops, coaching in cariera largind astfel posibilitatea de a aplica cunostintele si abilitatile dobandite. Participantii MBA se pot specializa in una din cele 6 arii de management disponibile: General Management, Marketing, Finance, Logistics & Supply Chain Management, Health Care Management, Human Resource Management.

Participantii se bucura din plin si de programul de Coaching Professional Career & Leadership care este inclus in programul de MBA si este disponibil tututor studentilor. Acest program oferit individual ajuta studentii MBA sa isi construiasca un plan de cariera si sa isi atinga obiectivele profesionale.

 

Acreditate si recunoastere

Programul este unul dintre doar 300 programe MBA din lume acreditate de catre Asociatia MBA (AMBA). Este de asemenea acreditat de catre Chartered Management Institute, UK (CMI).

 

Alte calificari aditionale

Pe langa diploma dubla MBA, absolventii mai primesc si Level 7 Executive Diploma in Strategic Management & Leadership of CMI (echivalentul unei diplome de masterat in UK) cat si Certificatul AMBA de la Association of MBAs.

Universitatea York este una dintre universitatile de top din lume (151 conform

QS World University Rankings 2022) si membra a prestigiosului Russell Group a Universitatilor de elita din UK (top 33 cele mai bune universitati din UK). Iar in cel mai recent top Times Higher Education (2021), Universitatea York a fost clasata in top 10 in UK pentru calitatea cercetarii.

Pe de cealalta parte, Universitatea Strasbourg a fost fondata in 1631 si este mandra detinatoare a 18 laureati ai Premiului Nobel.

CITY College, University of York Europe Campus este parte integranta din Universitatea York, una dintre cele mai de elita universitati britanice din Europa. Campusul European este o institutie internationala unica localizat in Grecia si care are operatiuni satelit in 8 tari si este recunoscut in regiune pentru excelenta academica. De-a lungul celor 30 de ani de istorie, CITY College a continuat sa conecteze UK cu intreaga regiune, Europa si lume.

Pentru mai multe informatii despre Pan-European Executive MBA oferit de CITY College, University of York Europe Campus va rugam vizitati

https://york.citycollege.eu/mba_ro cat si telefonic la 0722.610.561 sau email: romania@york.citycollege.eu