BRD a finanţat cu 4 mil. euro familiile de antreprenori Cosma şi Ţucudean pentru proiectul Aniroc Signature Hotel din Arad

Autor: Cristina Bellu 27.06.2022

BRD Groupe Société Générale anunţă că a participat la realizarea proiectului Aniroc Signature Hotel din Arad printr-o finanţare pe termen lung în valoare de 4 milioane euro acordată familiilor de antreprenori Cosma şi Ţucudean.

"Proiectul Aniroc Signature Hotel se înscrie în cadrul unui parteneriat de peste 25 de ani alături de unii dintre cei mai reprezentativi şi dinamici antreprenori din regiunea de vest a ţării, familiile Cosma şi Ţucudean", spune Felix Daniliuc, Directorul Departamentului IMM al BRD Groupe Société Générale.

Amplasat în centrul Aradului, Aniroc Signature, cotat cu 5 stele, dispune de 73 de camere şi 7 apartamente, sală de conferinţe, parcare subterană şi un restaurant, potrivit informaţiilor de pe site-ul hotelului.

(Sursa foto: Aniroc Signature Hotel)

Circa 30% din energia electrică necesară funcţionării instituţiei este produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, diferenţa provenind din energie verde cu certificate de origine prin intermediul unui parteneriat cu Enel.

BRD - Groupe Société Générale operează o reţea de 499 de unităţi pe plan local şi are active totale în valoare de 71 mld. lei (la 31 martie 2022). Instiuţia deţine o poziţie de lider pe piaţa de retail, este un jucător de top pe piaţa de corporate banking şi liderul pieţei româneşti de factoring.