Ursus Breweries, cel mai mare producător de bere din România, începe să şcolească specialişti luaţi de pe băncile facultăţii sau proaspăt absolvenţi, care vor să lucreze în industria berii

Autor: Cristina Bellu 28.06.2022

Ursus Breweries, cel mai mare producător de bere din România, companie controlată de grupul japonez Asahi, lansează un nou program de graduate trainee - Go Graduates - adresat studenţilor din ultimul an de studiu, precum şi absolvenţilor sau masteranzilor care vor să dezvolte o carieră cu expunere internaţională în industria berii.

Perioada de recrutare este deschisă până la finalul verii, iar candidaţii selectaţi se vor alătura echipei Ursus Breweries în luna septembrie a acestui an într-unul dintre cele 16 roluri disponibile în cadrul programului Go Graduates.

Posturile de stagiar sunt disponibile în departamentele de Marketing şi Vânzări, precum şi în departamentele Financiar, Producţie, Supply Chain şi Resurse Umane, anunţă compania.

„Programul nostru de graduate trainee pentru formarea viitorilor profesionişti din industria berii evoluează şi le va oferi tinerilor oportunitatea de a lucra şi într-un mediu internaţional. Cei selectaţi îşi vor începe călătoria cu un proces imersiv de integrare, alături de un mentor care îi va ajuta să înţeleagă specificul afacerii şi cultura companiei. Procesul lor de dezvoltare va continua timp de doi ani prin module de învăţare, cursuri de formare, mentorat, dar şi învăţare aplicată, la locul de muncă”, explică Zuzana Balejová, Vicepreşedinte Resurse Umane, Ursus Breweries.

Ursus Breweries are afaceri anuale de 2 mld. lei în România şi trei fabrici de producţie a berii tradiţionale, la Timişoara, Braşov şi Buzău, dar şi o fabrică de bere artizanală la Cluj-Napoca, având peste 1.500 de angajaţi. Cele mai vândute branduri de bere ale companiei sunt Timişoreana, Ciucaş şi Ursus.